• ivana@temax.ba
  • igor@temax.ba

Zvornička 27,

71 000 Sarajevo, BiH

+387 33 727-040

Office

O nama

Kompanija Temax d.o.o. osnovana je 1980. godine i od tada djeluje u više oblasti klasične obrade metala, proizvodnje dijelova od metala, izrade hidrauličnih sklopova, mašinske obrade dijelova motora, reparacije običnih i automatskih mjenjača građevinskih mašina, reparacije hidromotora, hidro pumpi, reduktora, diferencijala i ostalih mašinskih sklopova.

S vremenom i razvojem tehnologija razvijala se i struka. Uvijek smo se trudili biti u koraku sa vremenom i pratiti zahtjeve tržišta. Od kooperanata velikih jugoslavenskih kompanija razvili smo se u firmu koja ima sopstvene proizvode koji se izvoze na brojna svjetska tržišta. Osim naše primarne djelatnosti, mašinske obrade, proizvodimo čaure ležišta dizni, kao kooperanti dijelove za namjensku industriju, vršimo remont građevinskih mašina uz ugradnju dijelova, vršimo remont kompletnih motora putničkog i teretnog programa.

Naša poslovna filozofija zasniva se na zadovoljstvu naših klijenata, jer su oni jedino pravo mjerilo kvalitete našeg poslovanja. Organizaciju posla mijenjamo i prilagođavamo u skladu sa potrebama naših klijenata, jer nam je cilj da im ponudimo kompletnu uslugu i ostvarimo dugoročnu saradnju na obostranu korist. Zbog svega navedenog, Temax d.o.o. Posluje po standardu EN ISO 9001:2008.

Skoro četiri decenije iskustva svjedoče o našoj uspješnosti. Svojim klijentima nudimo kompletnu brigu o motorima, od mašinske obrade, preko sklapanja, obrade radilica, prodaje i ugradnje rezervnih dijelova i testiranja remontovanog motora. Svoju sigurnost u vožnji povjerite nama.

ISO9001

Zbog svega navedenog, Temax d.o.o. Posluje po standardu EN ISO 9001:2008

AERA Membership Certificate

Od 2000. godine Temax d.o.o. član je svjetskog udruženja za reparaciju motora AERA

Osnovano 1980

Kompanija je osnovana 1980. godine i od tada djeluje u više oblasti klasične obrade metala

Ukoliko imate pitanja o našim uslugama i proizvodima kontaktirajte nas!